Gear up your mx lifestyle

Bekijk onze shop

Start onderneming

Vanuit een hobby geboren onderneming. Wij zagen kansen om een goede motocross webwinkel te openen. De klik was er direct aangezien Jarno en roy vrienden zijn! Jarno heeft als hobby motocrrossen en roy heeft een internet onderneming. Deze combinatie was perfect voor het starten van deze webshop. Jarno heeft uiteraard veel verstand van de producten en weet wat er speelt in de wereld van enduro en motocross. Roy is actief met de website zelf en marketing wat erbij komt kijken. 

GearMX

Wij willen de motorcross en enduro-webwinkel zijn waar je terecht kan voor alle producten voor zowel de motor als de rijder. Wij willen voorop lopen in service en voor eerlijke prijzen bieden wij de beste merken aan. nee wij zullen echt niet de goedkoopste zijn van iedereen, maar proberen uiteraard wel met veel leuke aanbiedingen de klant van dienst te zijn. 

Uitblinken in service 

Ook als er producten niet op onze webshop staan, willen wij de klant graag helpen bij het vinden van het product. Dat stukje extra service vind je niet veel, waardoor wij onderscheidend willen zijn. Wij willen de klant simpelweg ontzorgen in de zoektocht naar onderdelen, kleding of accessoires. 

TEAM GEAR MX 


Jarno Tolkamp
Oprichter / MOTOCROSS LIEFHEBBER


Roy Smulders
Oprichter / MARKETINGSPECIALIST